GIVENCHY FALL 2011

Posted by YalınCocuk - -




type='html'>

Photobucket

Geçen 2 sezon kullandıgı isa -mesih ikonlarından bu sefer farklı bir ikona baglıyor bizleri.
Esoke yorumu ve dog style uygulaması oldukça iyi olmasına karşın aslına bakarsak trash havalar hakim. Versace'nin agır trash içinde geçirdiği ilk dönemlerine benzettim diyebilirim.

Photobucket

Bence renk tonlamalarıda kolleksiyon içine ön plana çıkan en önemli detay çünkü 2 sezondur siyahlara bürünen Givenchy bu sezon hem renk trendine ayak uydururken hemde içinde bulundugu ruh halini aşmaya çalışıyor gibi. Deri detayları gözden kaçırmayın. Deri pantolon olmasada mutlaka bir deri top bulundurmalı.

Photobucket

Kullandıgı lacivert , bordo ve saman renkleri kolleksiyonun kendine has bir deger kattıgına inanıyorum. Şort tribi asla geçmeyecek Givenchy için . Kalın italyan double paçalar enfes varsa elinizde kumaş pantolon bence terzide bu hale getirebilirsiniz.

Photobucket

Bir başka Baseball ceket taraftarı da Givenchy kolleksiyonda bol bol mevcut . Yani bu sezondan itibaren baseball ceket almak şart oldu.

Photobucket

Kürk sezonun baştacı oldugu gibi Givenchy içinde farklı bir yoruma sahip. Kolleksiyonda McQuuen göndermeleri büyük bir fantazi . 1996-2011 yılları arasında chef designer olarak görev yapan Alexander McQueen'e bir saygı duruşu gibi. Favorilerim arasında ekose kolları deri gömlek 1 numara.

Photobucket

Aksesuarlar göze çarpan diğer detaylar botlar hakkında şimdilik sessiz kalıyorum. Gözlükler ise ayrı bir post konusu .Bildiğim bir kaç adam ve ben uzun süre bunun etkisinden çıkamayacakmışız gibi. Siyah suitlerin yakaları da gayet başarılı siyah gömleklere uygulama yöntemlerini araştırmalı.

[pix from gq fr]


View the Original article


Leave a Reply