Louis Vuitton FALL 2011

Posted by YalınCocuk - -




type='html'>
Photobucket

Louis Vuitton 2011 kışının bütün trendlerini barındıran ama yine de kendini ayırt edici detaylarla ifade eden bir kolleksiyon sunuyor. Önümüzdeki kış için deri , kadife ve renkli bir pantolon dışında clutchlarıda not edin .

Photobucket

Sanırım kolleksiyon 3 e bölünüyor bej ve toprak tonlarında uygulanan puffers detaylar çok iyi. Derinin tonlamaları ve yaka boyları 2011 kışı için çok önemli bir ipucu. Kaban alırken yakaların boylarına dikkat etmek gerekecek.

Photobucket

Tabiki 2011 kışını renksiz düşünmek mümkün değil. LV'nin kırmızısıda turuncuya yakın olmakla birlikte uygulama olarak diger markalardan daha klasikleşmiş demek yanlış olur belki ama daha bir ılımlı yakıştırmasını yapabilirim.Yelek detayı kolleksiyona hakim olan parçalardan biri. Kırmızı pantalonun kuşagı olayın romantizmini ve kusursuz stilini özetliyor galiba ?

Photobucket

Kürk'ün baştacı yapıldıgı sezon LV de kendi yorumunu katıyor . Siyahlarda bir Givenchy havası hissedilebilir durumda. Pileli bu ceketin altında bir kilt hayal edin işte size 2010 kış Givenchy kolleksiyonu .

Photobucket

Ekose trendi yine kendine has uygulamalarıyla gayet net . Asıl gözden kaçırmamamız gereken detay ise deri pantalon bir çok moda evinde önemli bir parça olarak karşımıza çıkıyor.

[pix from gq fr]




View the Original article


Leave a Reply